Hunat Çarşısı esnafından teşekkür ziyareti

Hunat Çarşısı esnafından teşekkür ziyareti

Hunat Çarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gümüşgöz ve yönetimi Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’nu ziyaret ederek esnafa sağlanan destek ve kira kolaylığından dolayı teşekkür etti.


Tarih: 22.02.2021 11:27

KAYSERİ (İGFA) - Esnaflar ile her zaman dayanışma ve birliktelik ile olacaklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Hunat Çarşısı 30 esnafın yer aldığı büyük bölgelerden. Biz de Melikgazi Belediyesi olarak elimizden geldiğince pandemi döneminde destek olduk. Kapalı olan esnafımızdan kira almadık, açık olan esnafımıza ise kira ertelemesi yaptık. Esnafın yaşaması lazım ki çarklar dönsün. Hunat Çarşısı’nda ev sahibi olarak çeşitli hizmetlerimiz olacak. Çarşının dış cephesini yenileyeceğiz. Dedeman Okulu’nu başka bir okula taşıyıp orayı park ve Selçuklu Anıtı’nın olduğu bir meydan yapacağız. Alt kısmını da aşırı trafik yoğunluğundan dolayı kapalı otopark yapacağız. Alanın trafik sorunu çözeceğiz” dedi.

Hunat Çarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gümüşgöz, “Esnaflar olarak zor ve sıkıntılı dönem geçirdik. 340 üye ve esnafın bu döneminde bize el uzatarak bizlere kira konusunda destek oldunuz. Bu destekleriniz için hem çarşım adına hem esnaflar adına Melikgazi Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Bize olan desteğinizin devam edeceğini düşünüyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı