İEF’ den “Geleceği İzmir’de Birlikte Kuruyoruz” teması

İEF’ den “Geleceği İzmir’de Birlikte Kuruyoruz” teması

İZMİR (İGFA)- İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Menderes Belediyesi’nin açtığı stant katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Bu yıl 90.’sı düzenlenen fuarda “90 Yıldır Birlikte Kutluyoruz” ve Geleceği İzmir’de Birlikte Ku


Tarih: 13.09.2021 10:58

İZMİR (İGFA)- İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Menderes Belediyesi’nin açtığı stant katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Bu yıl 90.’sı düzenlenen fuarda “90 Yıldır Birlikte Kutluyoruz” ve Geleceği İzmir’de Birlikte Kuruyoruz” temaları yer aldı.

İlçelere özgü yöresel ürünlerin yer aldığı fuar 3-12 Eylül tarihleri arasında gerçekleşti. Fuara damgasını vuran Menderes ilçesinin standına gelen vatandaşlara Efemçukuru Üzümü ikram edildi ve boncuk ocaklarında üretilen nazar boncuğu dağıtıldı. Tanıtımını kapsamlı şekilde gerçekleştiren Menderes standı, ziyaretçiler için ilçelerin tüm bilgilerinin yer aldığı broşürler dağıttı. Yoğunluğun Menderes standına olmasından büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 10 gün boyunca süren 90. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ki standımızda çeşitli etkinlikler ve sürprizlerle yer aldık. İlçemizin tanıtımına yönelik gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza ulusal ve uluslararası fuarlara katılarak devam edeceğiz. Menderes’imizin tüm güzelliklerini dünyaya duyurmayı sürdüreceğiz” diyerek tüm herkese teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü