İGF, kimsenin güdümünde olmadı, olmayacak

İGF, kimsenin güdümünde olmadı, olmayacak

 Geçtiğimiz günlerde genel kurulu yapılan İnternet Gazetecileri Federasyonu, kimsenin güdümünde olmadan yoluna devam edecek. İGF Genel Başkanı Mesut Demir, amaçlarının internet yasası ve internet medyalarına destek olduğunu söyledi.


Tarih: 01.04.2021 11:15

BURSA (İGFA) - İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Mesut Demir, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada, “İnternet Gazetecileri Federasyonu, 23 Ocak 2020 tarihinde, hiçbir kuruluşun güdümünde olmadan internet medyalarına destek amacıyla kuruldu. Bu süreçten itibaren internet yasası ve internet medyalarına destek olmak amacıyla kurulan İGF Haber Ajansı, İGF Reklam Ajansı ve İGF TV çalışmalarını sürdürdü. İnternet yasası ile ilgili çalışmalar Ankara’da önemli adımların atılmasını sağladı. Federasyona inanarak destek veren internet medyalarına teşekkür ediyoruz” dedi.

 “İGF, HER KESİMİ KUCAKLAYAN BİR YAPIDIR”

İnternet Gazetecileri Federasyonu’nun kimsenin güdümünde olmadan yoluna devam edeceğine dikkat çeken Mesut Demir, “İGF, ne konfederasyon, ne federasyon, ne de konseyin güdümünde olmayıp, her kuruma üye cemiyet ile dernekleri kucaklayan bir yapı olmuştur ve bu şekilde devam edecektir. İGF’ye üye cemiyet ve dernekler arasında hiçbir ayrım da yapmadı, yapmayacaktır. İGF’ye destek olan tüm cemiyet ve derneklerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca genel kurulumuza destek veren Osmangazi Belediyesi, Penguen Gıda, Kardelen Kestane Şekerleri, Esentepe ve Anadolu Hastanesi, Kırcı Otel ve Mestanlı Konağı’na da teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı