İzmir Aliağa'da 23 Nisan coşkusu yaşanacak

İzmir Aliağa'da 23 Nisan coşkusu yaşanacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101'nci açılış yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Aliağa’da tören ve bando gösterileriyle kutlanacak.


Tarih: 22.04.2021 18:19

İZMİR (İGFA)- Aliağa’da resmi kutlamalar 23 Nisan sabahı saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çelenginin Atatürk Anıtına sunumu ile başlayacak. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Cumhuriyet İlkokulu 2-B sınıfı öğrencilerinden Beril Uçak “Egemenlik Bayramı” adlı şiirini okuyacak. Resmi program İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz’ün günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasıyla son bulacak.

Resmi programın sona ermesiyle birlikte Aliağa Belediyesi tarafından organize edilecek bando gösterileri tüm gün sürecek. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle meydanlarda yapılamayan 23 Nisan kutlaması bu yıl da balkonlara taşınacak. Saat 10.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan hareket edecek üstü açık otobüsle gerçekleştirilecek bando gösterileri renkli görüntülere sahne olacak. Aliağalılar Türk bayrakları, Atatürk posterleri ve balonlarla süsledikleri balkon ve pencerelerinden coşkuya eşlik edecek.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı