İzmir Aliağa'da bozuk yollara anında müdahale

İzmir Aliağa'da bozuk yollara anında müdahale

İzmir'de Aliağa Belediyesi Acil Müdahale Takımı (ATAK), kent merkezinde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda yol tamirlerini hızlıca gerçekleştirdi.


Tarih: 05.04.2021 16:38

İZMİR (İGFA)- İzmir'de Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ATAK ekibi, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilerek kent merkezinde bozulan, bu nedenle de hem yaya hem de araç trafiği için tehlike arz eden yollarda yama asfalt çalışması gerçekleştirdi. "Sorun Varsa Biz Çözeriz" vizyonuyla hareket eden ekipler, yama asfaltlama çalışmasının yanı sıra yol üzerinde tamir edilmesi ya da bakımı yapılması gereken tüm unsurlara da anında müdahale ederek vatandaşların daha konforlu yollarda seyahat etmelerini sağladı.

ÖNCESİNDE TESPİT

Aliağa Belediyesi ATAK Ekibi Üyesi Hikmet Kaymakçı, Aliağa içinde yaya ve araç trafiği için tehlike oluşturabilecek bozuk yolları Aliağa Belediyesi Acil Müdahale Takımı olarak öncesinden tespit ettiklerini belirtti.  Tespit edilen noktalara ekip olarak anında müdahale ederek çözüm ürettiklerini söyleyen Kaymakçı, "Bozuk olan yolu öncesinde bakıma hazır hale getiriyoruz. Asfaltımızı atarak ve üzerinden silindirle geçerek yolu vatandaşlarımız için daha kullanılabilir bir hale getiriyoruz. Ekibimiz 6 kişiden oluşuyor. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonunu iyi değerlendirerek kent merkezimizde vatandaşlarca sıkça kullanılan cadde ve sokaklarımızda çalışma yaparak bozuk yolların bakım ve onarımını gerçekleştirdik dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı