Karabağlar Belediyesi ‘tam kapanmada’ sahada olacak

Karabağlar Belediyesi ‘tam kapanmada’ sahada olacak

İzmir Karabağlar Belediyesi, Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında bugün saat 19.00’da başlayacak ve 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00’e kadar sürecek “tam kapanma” uygulamasıyla ilgili gerekli önlemleri aldı.


Tarih: 29.04.2021 13:37

İZMİR (İGFA)- İzmir'de Karabağlar Belediyesi tam kapanma döneminde çöplerin düzenli toplanmasından mağdur vatandaşlara el uzatılmasına kadar çok farklı alanlarda, yoğun mesai harcayacak. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kısıtlama nedeniyle yiyeceğe ulaşmakta zorlanan sokak hayvanlarına mama desteğini ve suluk kontrollerini sürdürecek.  Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeler doğrultusunda kısıtlamadan muaf tutulan fırın, manav, kasap, bakkal gibi işyerlerindeki yoğun denetimlerini tam kapanma süresince devam ettirecek.

Karabağlar’da Cuma ya da Cumartesi günleri açılması gereken Yeşilyurt, Yunus Emre, Eskiizmir, Yurtoğlu, Bozyaka, Günaltay, Esendere pazarları ile Vatan Mahallesi Tuhafiye pazarı, bugün 09.00-18.00 saatleri arasında kuruldu. Kısıtlama kararı nedeniyle 18 gün boyunca pazarlar açılamayacak.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 1 yılı aşkın süredir olduğu gibi tam kapanma döneminde de Karabağlar Belediyesi ekiplerinin sahada olacağını vurgulayarak, "Tüm gücümüzle vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret edeceğiz" dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü