Kayseri Develi'de Yeniden Refah'tan Başkan Cabbar'a esnaf teşekkürü

Kayseri Develi'de Yeniden Refah'tan Başkan Cabbar'a esnaf teşekkürü

Kayseri'de Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, pandemi döneminde sıkıntıda olan esnafa destek veren Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve meclis üyelerine teşekkür etti.


Tarih: 02.03.2021 16:07

KİGADER (KAYSERİ) - Kayseri'nin Develi ilçesinde Mart ayı olağan meclis toplantısında COVID-19 salgınından etkilenen esnaflara yönelik 'kira desteği' kararı alan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'a, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı'ndan teşekkür ziyareti yapıldı.

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, pandemi döneminde sıkıntıda olan kiracısı olan esnaflara kira desteği ve süre uzatımında bulunan Develi Belediye Meclisi'ne Belediye Başkanı Mehmet Cabbar nezdinde teşekkür etti. Develi'de vatandaşlar için yapılan doğrunun her zaman yanında olduklarını altını çizen Başkan Kılınç, “Yeniden Refah Partisi Develi Teşkilatı olarak doğrunun yanında yanlışın karşısında olmayı kendimize düstur edindik. Doğru yapan her kim olursa olsun takdir ediyor ve destek veriyoruz. Yanlış yapanın da karşısında dururuz” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum

Muş'ta inek kavgasında kan aktı: 1 ölü

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya ağır darbe! Çok sayıda terörist öldürüldü

Hadise yaz sezonunu açtı! Pozlarına beğeni yağdı