Malatya'da Yeni Sanayi Sitesi hazırlığı

Malatya'da Yeni Sanayi Sitesi hazırlığı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Altay Kışlası'nda 2 bin 100 dönümlük alana yeni sanayi sitesi kurulacağını açıkladı.


Tarih: 25.02.2021 16:15

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yol çalışmaları başlatılan Küçük Sanayi Sitesi projesi ile ilgili ziyarette bulunan Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Dernek Başkanı Abuzer Çalışkan ve Kooperatif üyeleri Başkan Gürkan’la istişarelerde bulundu.  Yapılan projeden ötürü memnuniyetlerini belirten Kooperatif Dernek Başkanı Çalışkan, “Sayın Başkanım, yapmış olduğunuz çalışmalarda sanayi ve bizler için vermiş olduğunuz gayretlerden dolayı yönetim adına ve tüm sanayiciler adına sizlere teşekkür ederiz. Burada yapılan çalışmalarda sizin gayretinizin olduğunu belediye çalışanlarınızdan işitiyoruz. Çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunmak için buraya geldik” dedi.

“MEVCUT MEKANLAR YETERLİ DEĞİL”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, alınan yerlerle ilgili askeri kışlaya gerek yatakhane olsun, gerek kafeterya olsun, gerek misafirhane olsun, gerek diğer sosyal ihtiyaçların karşılanacak mekânların ihaleleri yapıldığını söyledi. Şu anda Altay Kışlası’na alınan bin 100 dönümlük alan karşılığında gerekli çalışmalar başlatıldığını kaydeden Başkan Gürkan, "Özellikle şuan 2 bin 100 dönümlük yerdeki planlamamız ve yol açma çalışmalarımız da geçtiğimiz hafta itibariyle başlatıldı. Şu an o çalışmalar da yoğun bir şekilde devam ediyor. Özellikle esnafımızın ve kooperatiflerimizin kendi çalışma alanları ile ilgili problemler nelerdir, talepler nelerdir, istekleri nelerdir ve nasıl bir beklentileri var onların değerlendirmelerini de gerek kooperatif başkanımız ve üyeleri ile yapmış olduğumuz toplantıda değerlendiriyoruz" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı