Malatya Derme Deresi'nde çevre düzenlemeleri başladı

Malatya Derme Deresi'nde çevre düzenlemeleri başladı

Malatya'da Battalgazi Belediyesi, çevreyolu altı olarak tabir edilen bölgenin gelişimi açısından büyük önem arz eden ve birinci etabında ıslah çalışmaları tamamlanan Derme Deresi Rekreasyon Alanı Projesi’nde teraslama ve zemin düzeltme


Tarih: 21.02.2021 21:01

MALATYA (İGFA) - Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye Başkan Yardımcıları ve Battalgazi Belediyesi Meclis üyeleri ile birlikte mesai kavramı gözetmeden yoğun şekilde çalışmalarını sürdüren ekipleri ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Güder, Derme Deresi Rekreasyon Alanı Projesi’nin çevreyolu altı bölgelerinin gelişimi açısından büyük önem arz ettiğine dikkat çekerek, projeyle ilçenin çehresinin değiştiğine vurgu yaptı.

BAŞKAN GÜDER: “DERME DERESİ PROJEMİZ, ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJEDİR”

Battalgazi’nin değerine daha da değer katacak bir proje olduğunu ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Derme Deresi projesinin kendileri için çok önemli olduğunu kaydederek, "Bu proje, Belediye Başkanı olmadan öncede bizim hayata geçirmek istediğimiz bir projeydi. Şükürler olsun ki bunu hayata geçirmenin mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyoruz. Etaplar halinde yaptığımız ve uzun süredir üzerinde çalıştığımız Derme Deresi Rekreasyon projemizin tamamlanan 1.etabında, çevre düzenlemesine çok şükür başladık" dedi. İlçenin gelişiminin önündeki engelleri bir bir kaldırdıklarını söyleyen Güder, "Özellikle bu projemiz, bölgenin kalkınmasına katkı sağlayacak ve bölgenin kaderini değiştirecek projelerimizden sadece bir tanesi. İnşallah kısa zaman dilimi içinde çalışmalarımızı tamamlayarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü

Hayırlı cumalar! Yepyeni resimli, dualı, ayetli cuma mesajları ve sözleri

Erzincan'daki maden kazasında toprak altında kalan işçilerden birine daha ulaşıldı

Türkiye beşik gibi sallanıyor! Bir korkutan deprem de İzmir'de meydana geldi

Yüksekova'da otlanmak için meralara çıkan hayvanların muhteşem anları