Manisa asfalt sezonunu açtı

Manisa asfalt sezonunu açtı

Geçtiğimiz yıl 100 günde yaklaşık 900 kilometre asfalt çalışması gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi yeni asfalt sezonunun açılışını yaptı.


Tarih: 22.04.2021 12:31

MANİSA-(İGFA)- Manisalıların daha rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmeleri için asfalt çalışmalarına büyük önem veren Manisa Büyükşehir Belediyesi 2021 yılı asfalt sezonu açılışını kurban keserek yaptı. Geçen sezon 100 günde 900 kilometre yol çalışması yaparak erişilemeyecek bir rekora imza attıklarını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, "Bu sezonki hedefimiz biraz daha büyük. Bin 200 kilometre hedefimiz var. Başta Daire Başkanımız ve şantiye şeflerimiz olmak üzere sizlere de teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yol Yapım, Bakım ve Onarım Daire Başkanı Kurtuluş Kuruçay da, bu yıl asfalt sezonuna hızlı bir şekilde girmeyi planladıklarını belirterek; "Bu sene 70 araçlık bir filo kiralaması yaptık. Toplamda 150 araç ve 300 personelle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Araçlarımızın bakım-onarımlarını yaptık. Şantiyelerimize intikallerini de bugün gerçekleştiriyoruz" diye konuştu. 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi