Manisa Barbaros Mahallesi'nde taşkın riskine MASKİ önlemi

Manisa Barbaros Mahallesi'nde taşkın riskine MASKİ önlemi

Manisa'da Barbaros Mahallesi Bulvarı'nda meydana gelebilecek taşkın riskini ortadan kaldırmak adına MASKİ, 24 metrelik yatay delgi ile 350 metrelik yağmursuyu hattı çalışmalarını sürdürüyor.


Tarih: 31.03.2021 18:13

MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yağmurlu havalarda meydana gelen taşkın ve su birikintilerini ortadan kaldırmak amacıyla altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

MASKİ ekipleri bu kapsamda Barbaros Mahallesi 4401 sokak üzeri hemzemin geçidinde yürüttüğü 24 metrelik yatay delgi çalışması ve 350 metrelik yağmursuyu hattı çalışması ile mahalleliye rahat bir nefes aldırmayı hedefliyor.

Barbaros Mahalle Muhtarı Siyami Alak, MASKİ ekiplerince mahallede yürütülen çalışmalardan ötürü memnun olduklarını söyledi. Bölgede özellikle yağmurlu havalarda su birikintileri oluştuğunu kaydeden Muhtar Alak, "Ekiplerimiz sesimize kulak vererek kısa süre içerisinde sorunumuzu giderdiler. Hayırlısı ile kısa sürede bitecek olan çalışmamız ile birlikte mahallemiz daha yaşanabilir bir yer haline gelecek. Ben sesimize kulak vererek her zaman yanımızda olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü