Manisa'da Salihli terminaline inceleme

Manisa'da Salihli terminaline inceleme

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Salihli’de otobüs terminalinde incelemelerde bulundu.


Tarih: 24.04.2021 15:14

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Salihli ilçe ziyaretinde otobüs terminalinde incelemelerde bulunarak, terminalde faaliyet gösteren firmaların taleplerini dinledi, Şoförler Odası’na ziyarette bulundu.
 
Terminaldeki eksiklikleri yerinde inceleyen Genel Sekreter Yardımcısı Yıldırım, terminalde faaliyet gösteren firmaların temsilcilerinden gelen peronların fiziki şartlarının iyileştirilmesi ve bekleme yerlerinin düzenlenmesi konusunda talepleri dinledi. Terminaldeki inceleme sonrasında Salihli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Murat Dağıstanlı’yı makamında ziyaret eden Yıldırım, burada da kooperatif temsilcilerinin istek ve talepleri üzerine fikir alışverişinde bulundu.  Yıldırım, terminalde faaliyet gösteren firma temsilcilerine ve şoförler odası başkanı ile üyelerine hayırlı kazançlar diledi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü