Merkezefendi Belediyesi'nden 'yeşil' atılım

Merkezefendi Belediyesi'nden 'yeşil' atılım

Denizli'ye bağlı Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, çevreyi ve yeşili koruma kapsamında öğrenciler ile birlikte fidanları toprakla buluşturdu.


Tarih: 09.03.2021 16:16

DENİZLİ (İGFA) - Denizli'ye bağlı Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılan ağaçlandırma çalışmaları Eskihisar, Bahçelievler ve Yenişafak Mahallesi olmak üzere üç farklı bölgede gerçekleştirildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri toplam 12 dekar alana fıstık çamı fidanları dikti. Etkinliğe Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun ve muhtarlar da katıldı. Diktiği fidanlara öğrencilerle birlikte can suyunu veren Başkan Doğan, daha yeşil bir Merkezefendi için çalıştıklarını söyledi.

İlçedeki tüm güzellikleri gelecek nesillere aktaracaklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Gençlerimizle ve çocuklarımızla birlikte bu fidanlar da büyüyecek. Ağaçlandırma çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz tarihten itibaren Merkezefendimize birçok park kazandırarak ilçemizi yeşillendirdik” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu