Muğla Kavakarası Kanalı'nda temizlik

Muğla Kavakarası Kanalı'nda temizlik

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Köyceğiz ilçesine bulunan 4 bin 550 metre uzunluğundaki Kavakarası Kanalı'nda temizliğe başladı.


Tarih: 27.04.2021 13:14

MUĞLA (İGFA)- Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Kavakarası Mahallesi'nde bulunan 4 Bin 550 metre

uzunluğundaki Kavakarası Kanalı Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizlenmeye başladı. Kanal içinde biriken çöp yığınları ve meydana gelen kötü koku nedeniyle başlatılan çalışmanın ardından burada oluşabilecek haşere ve sağlık açısından oluşabilecek olumsuz durumların önüne geçilecek. Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekiplerinin 15 gün içerisinde kanal temizliğine tamamlayacağı öğrenildi.

Kavakarası Muhtarı Sefa Güleç, Kavakarası Kanalının temizliğinin yapılması mahalle sakinleri için hem sağılık açısından, hem görüntü açısından çok önemli olduğunu söyledi. Vatandaşların kanal etrafında dolaşamadığına dikkati çeken Muhtar Güleç, "Muğla Büyükşehir Belediyemizden Kavakarası Kanalının temizlenmesi talebinde bulunduk. Sağ olsunlar talebimizi yerine getirmek için çalışmalara başlandı. Bu çalışma mahallemiz adına gerçekten çok önemli ve büyük bir çalışma. Bu çalışmayı yapıp bizleri mutlu eden Büyükşehir Belediyemize ve MUSKİ ekiplerine teşekkür ediyoruz" dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı