Normalleşemeyen Ardahan’da özel ekipler devrede!

Normalleşemeyen Ardahan’da özel ekipler devrede!

Ardahan’da Koronavirüs hastalığında görülen artış sebebiyle Vali Hüseyin Öner’in talimatıyla kadın ve erkek sivil kıyafetli görevlilerden oluşan bir ekip kurularak denetimlere başlandı.


Tarih: 03.03.2021 10:09

ARDAHAN (İGFA) - Koronavirüs haritasında 'yüksek riskli iller' arasında gösterilen Ardahan’da hastalıkla mücadele noktasında özel ve sivil bir ekip kuruldu.

Kadın ve erkek emniyet ve jandarma personelinden oluşan ekiplerin, kent genelinde kalabalık olan bölgelerde yoğunluğun azaltılması ve tedbirlere uyulmasını sağlamak amacıyla çalışmalar yürüteceği öğrenildi.

Ardahan Valisi Hüseyin Öner'in talimatıyla kurulan ekibin; vatandaşların kentin işlek caddeleri, pazar yeri, umuma açık işletmeler, hayvan pazarı, köy ve ilçeler arası toplu ulaşım araçları, park, bahçe ve sosyal alanlarında kurallara uyup uymadıklarının gizli olarak denetlenmesini sağlayacağı bildirildi. Özel ekip aynı zamanda kurallara uymayan vatandaşları ve işletmeleri fotoğraflayıp tutanak haline getirerek ilgili birimlere bildireceği, bu kişi ve işletmeler hakkında idari ceza işlemleri yapabileceği kaydedildi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi