Osmangazi'de 'güven'li mesai

Osmangazi'de 'güven'li mesai

Osmangazi Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı kurum bünyesinde “Güvenli Alan Sertifikası” almak için çalışma başlattı.


Tarih: 30.04.2021 14:49

BURSA (İGFA) - Koronavirüs ile mücadelede sergilediği başarılı çalışmalarla Avrupa Şehirler Birliği EUROCITIES’in örnek belediye olarak gösterdiği Osmangazi Belediyesi, salgının yeniden endişe verici rakamlara yükseldiği bu günlerde, ‘Güvenli Alan Sertifikası’ almak için bakanlık tarafından yetkilendirilen RoyalCert isimli firma ile protokol imzaladı. Sağlık Bakanlığı tarafından turizm işletmelerine yönelik getirilen ‘Güvenli Alan Sertifikası’ almak için girişimde bulunarak, salgına karşı alınan tedbirler ve yürütülen mücadelesini tescil ettirmek isteyen Osmangazi Belediyesi, vatandaşa sağlıklı ve güvenli hizmet sunmayı hedefliyor.

Belediye olarak bulaş riskini ortadan kaldırmak için her türlü önlemi aldıklarını ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Almak için girişimlerimizi başlattığımız Güvenli Alan Sertifikası ile Koronavirü'se karşı gerekli önlemleri aldığımızı, uygulama noktasında da aynı özeni gösterdiğimizin vatandaşlar tarafından da bilinmesini istiyoruz. Sertifika ile bunu bir anlamda resmiyete dökmüş olacağız" diye konuştu.

 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı