Sanal radyolara yeni rakip: mIRCFM

Sanal radyolara yeni rakip: mIRCFM

Van haber - İnternette milyonlarca otomatik şarkılarla dinleyici toplayan radyolar mevcut. Bu radyolara DJ kadrosuyla rakip 'mIRCFM' ve sunucuyu sizlere tanıtacağız.


Tarih: 11.04.2020 17:54

Son yıllarda internet kullanımının artmasıyla birlikte sohbet siteleri de artmış durumda. Sohbet sitelerine bağlanan otomatik radyo ile 7/24 çalan şarkılardan sıkılan kullanıcılara hem yeni bir site hem de radyo tanıtacağız.

Siteyi daha önceden de tanıttık; Tıklayın

Radyo hakkında

Uzman DJ'ler ile çalışan 'sohbetiguzel.com', hem müşteri memnuniyetine önem veriyor hem de 7/24 yayın yapıyor. '15' DJ ile gündüz veya gece fark etmeksizin radyo yayını yapılıyor. Daha önceden de bahsettiğimiz gibi; toplum kurallarına aykırı olan şarkılara yer verilmezken, şarkıyı isteyen kullanıcı ise uyarılıyor. 

Van Telgraf ile kısa bir süre önce anlaşan site sahibi Sezai; 'Önelikle bu anlaşma hayırlı olsun. Son yıllarda artış gösteren ve kullanıcıların isteklerini karşılayamayan sitelere rakip olarak sunucumuzu kullanıcılarımızın hizmetine sunduk. Sunucumuzda kişilere hiçbir şekilde ayrım yapılmazsınız ilgilenilmektedir. Uzman kadromuz ve DJ ekibimiz ile sunucumuza girenlerin bağımlısı olacağını ifade edebilirim. Şimdiden herkese keyifli sohbetler dilerim.' ifadelerine yer verdi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi