Siirt Valisi'nin eşinden kurs ziyareti

Siirt Valisi'nin eşinden kurs ziyareti

Vali ve Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan kursları ziyaret etti.


Tarih: 25.02.2021 14:19

SİİRT (İGFA)- Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Orhan Doğan Parkı'nda pandemi kurallarına uygun bir şekilde açılan, kreş, okuma-yazma, el sanatları, gitar, Kur'an-ı Kerim, dikiş-nakış, bağlama, kişisel gelişim ve eğitim kurslarını ziyaret eden Hacıbektaşoğlu, eğitmenlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kadınlara yönelik açılan kurslar için kayıtların devam ettiğini belirten Vali eşi Hacıbektaşoğlu, “Siirtlilerin el emeğini değerlendirebilecekleri, mesleki-teknik, kişisel gelişim ve hobi kursları düzenliyoruz. Orhan Doğan Parkı ve Kadın Yaşam Merkezimizde, yüzme, yabancı dil, okuma-yazma, el sanatları, ukulele, gitar, piyano, resim, pilates, zumba, step aerobik, halk oyunları, Kur'an-ı Kerim, akıl ve zeka oyunları, bilgisayar, dikiş-nakış, uygulamalı tiyatro, bağlama, keman, çini işlemeciliği, kişisel gelişim ve eğitim kurslarına kadar pek çok farklı alanda kendinizi yetiştirmek, geliştirmek ve bu kursların sonunda yeni bir mesleki beceri edinmek mümkün. Herkesi bu yararlı kurslara davet ediyoruz” dedi.

Vali eşi Hacıbektaşoğlu, kadınları keyifli vakit geçirmeleri adına kurslara davet etti. Vali eşi Hacıbektaşoğlu’na Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Murat Özekinci de eşlik etti.

 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu illerde yaşayanlara uyarı yapıldı! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

Sevindiren haber geldi! Van Gölü'nün su seviyesi yükselmeye başladı

Tokat beşik gibi sallanıyor! Çok sayıda artçı deprem oldu: İşte son durum

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum