Van kedisi gibi gözleri var! İlgiden memnunlar

Van kedisi gibi gözleri var! İlgiden memnunlar

Gözleri Van kedisini andıran Kahramanmaraşlı Yasin ve Elif kardeşler, gördükleri ilgiden memnun oldukları belirterek, "Gözlerimden dolayı mutluyum. Arkadaşlarım güzel diyor, Van kedisi diyor" ifadelerini kullandılar.


Tarih: 27.04.2021 14:37

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine bağlı Tepebaşı Mahallesi'nde yaşayan Hatice-Mehmet Akyıl çiftinin çocukları 13 yaşındaki Yasin ile 9 yaşındaki Elif Akyıl gözleri iki farklı renkli olarak dünyaya geldi. İki kardeşin sağ gözleri mavi, sol gözleri ise kahverengi.

elif

Arkadaşları Van kedisine benzetiyor


Arkadaşlarının kendisini Van kedisine benzettiğini söyleyen 13 yaşındaki Yasin, “Gözlerimden dolayı mutluyum. Arkadaşlarım güzel diyor, Van kedisi diyor. Allah başkalarına da nasip etsin. Çok güzel” diye konuştu.


Renkli gözlere sahip 9 yaşındaki Elif ise gözlerinin çok güzel olduğunu ifade etti.

yasin
Baba Mehmet Akyıl, 5 çocuğundan ikisinin gözlerinin doğuştan iki renk olduğunu ve görmelerinde bir sorun olmadığını ifade ederek, “Benim 9 çocuğum var iki tanesinin gözleri bu şekilde. Bu çocukların gözleri doğuştan. Herhangi bir sağlık problemleri yok. Allah’ın verdiğine şükürler olsun. Bu bizim ırkımızdan gelen bir durum. Benim babam da böyleymiş” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum

Muş'ta inek kavgasında kan aktı: 1 ölü

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya ağır darbe! Çok sayıda terörist öldürüldü

Hadise yaz sezonunu açtı! Pozlarına beğeni yağdı