YKS adaylarına ‘Yıldırım’ hizmet

YKS adaylarına ‘Yıldırım’ hizmet

Bursa'nın Yıldırım Belediyesi; Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamında düzenlenen Temel Yeterlilik Testi’nde de (TYT) öğrencileri yalnız bırakmadı. 


Tarih: 26.06.2021 13:31

BURSA (İGFA) - Bursa'nın Yıldırım ilçesinde sınav merkezi olarak belirlenen 70 okulun önünde stant kuran ekipler; öğrencilere su, şeker ve kolonya ikram edip, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın başarı dileklerini iletti. Eğitim yaşamları için büyük öneme sahip sınav öncesi, okullarda Yıldırım Belediyesi’nin ikramlarıyla karşılanan öğrenciler belediye personeline ve Başkan Oktay Yılmaz’a teşekkür etti.

SINAVDAN SONRA DA DESTEĞE DEVAM

Yıldırım Belediyesi olarak, gençlere daima destek verdiklerini vurgulayan Başkan Oktay Yılmaz; “Yıldırım’da sınav merkezi olarak belirlenen okulların önünde gençlerimize şeker, su ve kolonya ikramında bulunarak onları sınava uğurladık. Her birinin başarılı sonuçlar elde edip hayalini kurdukları okullara yerleşmelerini diliyorum. Bundan sonraki süreçte ‘Kariyer Planlama ve Meslek Sohbetleri’ ve sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından ise ‘Üniversite Tercihi Danışmanlık Desteği’ vererek gençlerimizin yanında olacağız” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü