Abdullah Zeydan, iş yoğunluğu ve şehir dışı seyahati bahanesiyle halk gününü iptal etti

Abdullah Zeydan, iş yoğunluğu ve şehir dışı seyahati bahanesiyle halk gününü iptal etti

Van Büyükşehir Belediyesi'nin düzenli olarak düzenlediği halk günü toplantısı, Abdullah Zeydan'ın şehir dışı seyahati ve iş yoğunluğu bahanesiyle iptal edildi.


Tarih: 22.05.2024 09:44 Güncelleme: 22.05.2024 09:47

Van Büyükşehir Belediyesi'nin DEM'li ve hükümlü Başkanı Abdullah Zeydan yoğun programını ve seyahatini mazeret gösterip, daha önceden her Çarşamba günü diye ilan ettiği halk günü toplantısına katılmayacak.

 

Belediye Meclis Üyesi Neslihan Şedal'i eş başkan diyerek kandıran, imzaları ise tek başkan olarak atan Abdullah Zeydan, 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü yapılan halk günü toplantısına da katılmamıştı.

 

VAN HALKINDAN DAHA ÖNEMLİ İŞLERİ VARMIŞ

 

Önceden periyodik olarak her Çarşamba yapılacağı ilan edilen halk günü toplantısına göre çalışma ve seyahat programlarını ayarlamak yerine, halkı umutlandırıp sonra da gelmiyoruz diyerek halkla dalga mı geçiyorlar.

 

Eş Belediye Başkanlığı yalanı ile kadırdıkları Van halkını, şimdi de ilan ettikleri halk günü toplantılarına yoğun program ve seyahat bahanesiyle katılmayarak kandırmaya devam ediyorlar.

 

HALKI BEKLETMEYE DEVAM EDİYOR

 

Eş başkan diye kandırılan Neslihan Şedal ile tek Başkan Abdullah Zeydan'ın halk günü toplantısına katılmayacağı Van Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama ile duyuruldu.

 

van büyükşehir belediyesi

 

Yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi;

 

"Halkımıza duyuru… Bilindiği üzere Büyükşehir Belediyesi olarak her hafta Çarşamba gününü halk günü ilan etmiştik. Ancak bu haftaki halk gününü Eşbaşkanlarımızın hem şehir dışı seyahatleri, hem de yoğun programları nedeniyle iptal etmek zorunda kaldık. Bu iptal nedeniyle tüm halkımızdan özür diliyor, saygılarımızı sunuyoruz."


Abone Ol 

Editör

Yusuf Hamdi Akyüz


Arafat'ta Telbiye duası! Milyonlarca hacı adayı aynı anda söyledi

Bakan Güler Çukurca'da! Mehmetçikle birlikte akşam yemeği yedi

Bu zamana kadar ki en ağır kayıp! İsrail, Refah'a girdiğine bin pişman: Çok sayıda ölü var

Mine Tugay'ın paylaşımına yorum ve beğeni yağdı

Kurban eti yerken nelere dikkat edilmeli? İşin uzmanı anlatıyor

İsrail'in Gazze'ye saldırılarında ölü sayısı yükseliyor

Hakkari'de bayram namazı saat kaçta kılınacak? 2024 Hakkari bayram namazı saati