Açıklama yapıldı! Van

Açıklama yapıldı! Van'da zorunlu elektrik kesintisi: 8 saat sürecek

Van'da planlı bakım kapsamında birçok ilçeye bağlı mahallelerde 8 saat sürecek elektrik kesintisi yaşanacağını bildirildi.


Tarih: 30.05.2023 07:15 Güncelleme: 30.05.2023 09:31

Bugün saat 09:00'da Van'ın birçok ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak…

 

Planlı bakım kapsamında gerçekleşecek olan elektrik kesintisi, saat 09:00'da başlayacak ve 17:00'de sona erecek.

 

İŞTE, KESİNTİ YAŞANACAK İLÇELER VE MAHALLELER

 

TUŞBA
 

Elektrik Kesintisinden Etkilenecek Bölge: İskele, Altıntepe Mahalleleri ve bağlı sokaklar Erciş Yolu Bulvarında, Seyrantepe Mahallesi, Kalecik Mahallesi, Bağlı Gül ve Seher Sokaklarda, planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

 

ÇALDIRAN
 

Elektrik Kesintisinden Etkilenecek Bölge: Yayklıç, Çayır, Akbaşak, Yukarı Sağmalı, Karadulda, Tekesuyu, Direkli, Kilimli Konutlar, Suveren, Kandil, Avcıbaşı, Celen, Koçovası, Aşağı Dikme, Kurtoğlan, Emek, Doyumalan, Tekindere, İncealan, Tekindere, Aşağı-Yukarı Çanak, Sarıharman, 9 Evler, Cemaleddin, Salahane, Evciler, Yuvacık, Buğulukâynak, Yaykılıç Köylerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

 

MURADİYE


Elektrik Kesintisinden Etkilenecek Bölge: Durukaş, Karahan Köylerine bağlı sokaklar, Karahan Gsm1, 2, Karahan Kum Ocağı, Karahan Su Deposu, Kemerköprü Mahallesi ve baz istasyonunda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

 

GÜRPINAR
 

Elektrik Kesintisinden Etkilenecek Bölge: Çörekli, Yaramış, Cevizalan, Karakoç, Öveçli, Aşağı-Yukarı Sütlüce, Üçgen, Acer, Yaramış, Ferzende, Sado, Kırağ, Albenek Köyleri ve bağlı sokaklarda, Kızgınkaya Mezrasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

 

ERCİŞ
 

Elektrik Kesintisinden Etkilenecek Bölge: Tekevler, Polis Lojmanları, Sahilkent, Doluca, Yalındam, Gergili, Yöreli Mahallelerinde ve bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

 

SARAY
 

Elektrik Kesintisinden Etkilenecek Bölge: Yukarı Sırımlı Köyü, Gülmemet Mezrası, Cemilcanan Karakolu, Sırımlı Karakolunda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

 

GEVAŞ
 

Elektrik Kesintisinden Etkilenecek Bölge: Dağyöre Mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

 

İPEKYOLU
 

Elektrik Kesintisinden Etkilenecek Bölge: Alipaşa Mahallesi ve bağlı iller bankası sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

 

BAHÇESARAY
 

Elektrik Kesintisinden Etkilenecek Bölge: Akyayala Mahallesi ve bağlı konuk sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

 

ÇATAK
 

Elektrik Kesintisinden Etkilenecek Bölge: Adnan Menderes Mahallesi, YSE Sokakta planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

 

ÖZALP
 

Elektrik Kesintisinden Etkilenecek Bölge: Cumhuriyet Mahallesi İlçe Jandarma Karakolu ve buna bağlı sokaklarda, Eski Emek, Yeni Emek, Çartak-Sarıköy-Aşkın, Yünkuşak, Kaşıkara, Gözdeğmez-Kadirhanoğlu Mezrası, Sarıköy Üçevler Mezralarında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.


Abone Ol 

Editör

Yusuf Hamdi Akyüz


Nedir bu sağlıkçıların çektiği! Sedyeden kalktı, doktora saldırdı

Hakkınız ödenmez! Görev başındaki asker ve polisimizin Anneler Günü kutlu olsun

Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! 5 PKK'lı terörist öldürüldü

Van'da kaçak inci kefali avlayan 4 kişiye 85 bin 394 lira ceza kesildi

Çocukların dedikodu kavgası! 16 yaşındaki akranını vurdu

Taha Duymaz ve iki kardeşi depremde hayatını kaybetti! Acılı annenin buruk günü

Yabancıların sağlık giderleri ücretsiz mi olacak? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama var