Adıyaman’ın yeni yerleşim alanlarında altyapı çalışması

Adıyaman’ın yeni yerleşim alanlarında altyapı çalışması

Adıyaman Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü Tarafından Şehrin Belli Noktalarında Yeni İmara Açılan Yerlerde Altyapı Hattı Döşeme Çalişmasi Gerçekleştirildi.


Tarih: 24.07.2019 13:50

Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin belli noktalarında yeni imara açılan yerlerde altyapı hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi.

Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar neticesinde Yeni Mahalle, Bahçecik ve Siteler mahallelerinde yeni açılan sokaklara içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışması yapıldı. Konu ile ilgili bilgi veren yetkililer, şehrin değişik noktalarında yeni açılan sokaklarda altyapı hattı döşeme çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “Ekiplerimiz Yeni Mahalle’de açılan yeni sokaklarda içme suyu şebekesi döşeme çalışması, Bahçecik ve Siteler Mahallelerinde yeni açılan sokaklarda da kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu noktalardaki çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayarak önemli bir hizmeti daha yerine getirmiş olacağız” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler