AK Parti’li Gülaçar: “Çanakkale’de ümmet vardı”

AK Parti’li Gülaçar: “Çanakkale’de ümmet vardı”

AK Parti MKYK Üyesi ve Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, Prof. Dr. İlber Ortaylı’ya tepki göstererek, “Çanakkale’de ümmet vardı” dedi.Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın “Çanakkale’de Kürt yok, Yahudi var, Rum var” sözlerine tepk


Tarih: 18.03.2019 12:28

AK Parti MKYK Üyesi ve Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, Prof. Dr. İlber Ortaylı’ya tepki göstererek, “Çanakkale’de ümmet vardı” dedi.

Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın “Çanakkale’de Kürt yok, Yahudi var, Rum var” sözlerine tepki gösteren AK Parti MKYK Üyesi ve Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, “Birilerinin Çanakkale’de onlar vardı, şunlar yoktu demelerine bakmayın. Çanakkale’de ümmet vardı. Rahmetli annemin dedesi Gazi Abdurrahman Acar, ümmetin Kürt evlatlarından sadece biriydi. Van’dan, Diyarbakır’dan, Urfa’dan, Mardin’den giden binlerce insanımızı görmezden gelmek ya cahilliktir ya da art niyettir. Bugün de ümmet olarak Türkiye’de, Suriye’de ve hatta Yeni Zelanda’da birlik gösterirsek, tıpkı Çanakkale’deki gibi küffara diz çöktürürüz. Bir kez daha şanlı Çanakkale ehline selam olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu