Aman çocuklar dikkat edin! Sıcaktan bunalanlar serinlemek için kendilerini suya attı

Muş'ta sıcakta bunalan çocuklar, kendilerini Çar Çayı'na serinlemek için attı. Okulların da tatil olmasıyla birlikte günün büyük bir bölümünü suda serinleyerek geçiriyorlar.


Tarih: 13.07.2022 15:26

Muş'ta sıcak havanın etkisini arttırmasıyla dere ve çaylarda serinlemeye çalışan çocuklar, kendi oluşturdukları göletlerle eğlencenin tadını çıkarıyor. Merkeze bağlı Kale Mahallesi yakınından geçen Çar Çayı’nda serinlemeye çalışan çocuklar, okulların tatil olmasıyla günün bir bölümünü burada geçiriyor. Çocuklar, burada bir yandan güneşlenirken, bir yandan da kendileriyle getirdikleri yiyecekleri tüketiyorlar. Yüzmeyi hem piknik hem de eğlenceye dönüştüren çocuklara, zaman zaman yetişkinler de eşlik ediyor.

İsmail Özcan
8. sınıf öğrencisi İsmail Özcan, okulların tatil olduğunu ve evde sıcaktan bunalınca arkadaşlarıyla birlikte her gün Çar Çayı’na gelip 2 saat yüzdüklerini belirterek, “Yüzdükten sonra çıkıp eve gidiyoruz. Burada çok eğleniyoruz. Arkadaşlarımızla yüzüyoruz. Ebelemece oynuyoruz, top getirip oynuyoruz ve balıklama suya atlıyoruz. Hep beraber burada vakit geçiriyoruz” dedi.

Mahmut Demirel
Suda yüzen çocuklardan Mahmut Demirel ise “Herkes batıda denizde yüzerken biz de burada Çar Çayı’ndaki kar suyunda yüzüyoruz. Su soğuk olmasına rağmen eğlence için yüzüyoruz” diye konuştu.


Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi