Altındağ’da dualar Türk ordusu için

Altındağ’da dualar Türk ordusu için

Altındağ'da Eller Türk Ordusu İçin Semaya Kalkıyor. Altındağlı Vatandaşlar El Ele, Gönül Gönüle Şanli Ordumuzun Zaferi İçin Duaların Edileceği, 'dua Gecesi'nde Bir Araya Geliyor.


Tarih: 11.10.2019 10:27

Altındağ’da vatandaşlar, Barış Pınarı Harekâtı’nda ordumuzun sağlık ve başarısı için düzenlenecek dua gecesinde bir araya gelecek.

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’nın talimatıyla düzenlenecek anlamlı gecede Türk ordusunun muzaffer olması için eller ve gönüller duada birleşecek. 12 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de Doğantepe Mahallesi’ndeki Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinlik hakkında bilgi veren Başkan Asım Balcı, "Gecede Altındağlı hemşehrilerimizle birlikte el ele vereceğiz, dualar edeceğiz. Fetih Suresi’ni okuyacağız. Tüm dualarımızı şanlı ordumuzun sağlıkla, sıhhatle ve muvaffakiyetle geriye dönebilmesi için edeceğiz" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin kuzeyini PKK/PYD/YPG terör örgütünden temizlemek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nın millet ve devlet için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Balcı, "Şanlı ordumuz zafer için yola çıktı. Yüce Allah, şanlı ordumuzu başlatmış olduğu bu harekatta tez zamanda muzaffer eylesin, Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin" ifadelerini kullandı.

"Milletçe birlik ve beraber olmamızın çok hayati önem taşıdığı günlerden geçiyoruz. Gün, birlik olma, el ele verme, her tür tartışmayı rafa kaldırıp aynı bayrak altında ve aynı duanın etrafında birleşme günü" diyen Başkan Balcı, bu anlamlı etkinliğe tüm Altındağlı hemşehrilerini beklediğini sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı