AKBEM öğrencileri sihirbaz ve jonglörle eğlendi

AKBEM öğrencileri sihirbaz ve jonglörle eğlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Bünyesinde Hizmet Veren Akbem’de Eğitim Alan Öğrenciler İçin Renkli Bir Etkinlik Düzenlendi.


Tarih: 29.08.2019 13:24

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren AKBEM’de eğitim alan öğrenciler için renkli bir etkinlik düzenlendi.

Çocuklar birbirinden keyifli illüzyon ve jonglör şovları ile unutulmaz bir gün geçirdi. Antalya’da 8-14 yaş grubu çocuklara 17 farklı birimde 23 ayrı branşta eğitim veren Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezlerinde (AKBEM) eğitim alan öğrenciler hem eğleniyor hem öğreniyor. Yaz tatilini en verimli şekilde değerlendirmek için AKBEM kurslarına katılan öğrenciler, kursların dışında eğlenceli aktivitelerle de buluşuyor.

AKBEM öğrencileri Yeni Mahalle Kültür Merkezi’nde kendileri için özel hazırlanan programda jonglör ve sihirbaz şovu gösterileriyle unutulmaz bir gün geçirdiler. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan şovlara zaman zaman çocuklar da eşlik ederek sihirbaz ve jonglörle sahnede yer aldı. Sihirbaz ve Jonglörün gösterilerini şaşkınlıkla ve hayranlıkla izleyen öğrenciler sanatçıları bolca alkışladı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Nedir bu sağlıkçıların çektiği! Sedyeden kalktı, doktora saldırdı

Hakkınız ödenmez! Görev başındaki asker ve polisimizin Anneler Günü kutlu olsun

Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! 5 PKK'lı terörist öldürüldü

Van'da kaçak inci kefali avlayan 4 kişiye 85 bin 394 lira ceza kesildi

Çocukların dedikodu kavgası! 16 yaşındaki akranını vurdu

Taha Duymaz ve iki kardeşi depremde hayatını kaybetti! Acılı annenin buruk günü

Yabancıların sağlık giderleri ücretsiz mi olacak? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama var