Büyükşehir’den Canlı Okuma Etkinliği

Büyükşehir’den Canlı Okuma Etkinliği

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 12-15 Kasım Dünya Çocuk Kitap Haftası dolayısıyla Doğan Hızlan Kütüphanesinde Canlı Kitap Okuma Etkinliği düzenliyor. Etkinlik kapsamında Eğitimci Yazar Özge Bahar Sunar’ın 14 Kasımda imza günü olac


Tarih: 08.11.2019 12:24

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 12-15 Kasım Dünya Çocuk Kitap Haftası dolayısıyla Doğan Hızlan Kütüphanesinde Canlı Kitap Okuma Etkinliği düzenliyor. Etkinlik kapsamında Eğitimci Yazar Özge Bahar Sunar’ın 14 Kasımda imza günü olacak.

Büyükşehir Belediyesi, her yaş grubu bireye okuma alışkanlığı kazandırmak, çocukların ve ailelerin kitap okumanın önemi konusunda bilinçlendirilmesi için eğitici ve öğretici çalışmalar yürütüyor. Büyükşehir Belediyesi, 12-15 Kasım Dünya Çocuk Kitap Haftası kapsamında Doğan Hızlan Kütüphanesi’nde Canlı Kitap Okuma Etkinliği düzenliyor. Okullar randevu alarak etkinliğe katılabilecek.

Ayrıca 14 Kasım Perşembe Eğitimci Yazar Özge Bahar Sunar’ın Canlı Kitap Okuma Etkinliği ve imza günü olacak. Doğan Hızlan Kütüphanesi Çocuk Bölümünde yapılacak olan etkinliğe tüm kitapsever ve okullar davetli.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor