ENO 4/4’lük Eğitim Modeli semineri

ENO 4/4’lük Eğitim Modeli semineri

Envar Okulları, 3 Yıldır Okullarında Uygulamaya Koyduğu Eno 4/4’lük Eğitim Modelinin Uygulama Süreçleri Ve Ölçme Çalişmalariyla İlgili Akademik Kadroya Bilgilendirme Ve Oryantasyon Semineri Gerçekleştirdi.


Tarih: 27.08.2019 11:26

Envar Okulları, 3 yıldır okullarında uygulamaya koyduğu ENO 4/4’lük Eğitim Modelinin Uygulama süreçleri ve ölçme çalışmalarıyla ilgili akademik kadroya bilgilendirme ve oryantasyon semineri gerçekleştirdi.

Seminerde, modelin uygulama süreçleriyle ilgili takım çalışmalarının örneği sergilendi, ölçme süreçleriyle ilgili gelinen son nokta aktarıldı.

2019-2020 Eğitim-öğretim yılında çalışmaların hem Envar Okullarında, hem de İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen hami okullarda devam edeceğinin ifade edildiği seminerde, modelin milli olması sebebiyle eğitim dünyasına katkı sağlayacağına olan inanca vurgu yapıldı.

Eğitimin gönül işi olduğunu belirten Envar Okulları Kurucu Temsilcisi Dr. Mehmet Karakayalı, ENO 4/4’lük Eğitim Modeli kapsamında yürütülen çalışmalar kapsamında nihai hedefin, akademik açıdan başarılı, becerileri gelişen ve aynı zamanda güzel ahlaklı iyi insan yetiştirmek olduğunu vurguladı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Hafta sonu plan yapanlara uyarı geldi: Hem yağmur hem de sıcak var

Muş'ta faciaya ramak kala! Otomobil alev aldı, 4 kişi son anda yanmaktan kurtuldu

Açıklama yapıldı! Van'ın 7 ilçesinde 8 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak

Van'ın eski Valileri Münir Karaloğlu ile Mehmet Emin Bilmez, toplantıda yan yana görüntülendi

Trump ülkesini yerden yere vurdu: Adil bir yargılama olmadı, savaşacağım

Tıkla gururlan! Bu manevra başka SİHA'larda yok

Arazi kavgasında 9 kişi ölmüştü! 6 firari sanık tutuklandı