Karakocalı’nın alt yapı sorunu çözülüyor

Karakocalı’nın alt yapı sorunu çözülüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Genel Müdürlüğü Alanya’nın Son Yıllarda Büyük Gelişme Gösteren Ve Yeni Bina İnşaatlarinin Devam Ettiği Karakocalı Mahallesi’nin Alt Yapısını Güçlendiriyor.


Tarih: 31.10.2019 11:59

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Alanya’nın son yıllarda büyük gelişme gösteren ve yeni bina inşaatlarının devam ettiği Karakocalı Mahallesi’nin alt yapısını güçlendiriyor.

Alanya merkeze 7 kilometre mesafede olmasına rağmen bugüne kadar alt yapı konusunda geri kalan Karakocalı Mahallesi, yeni yapılaşma ile birlikte kısa sürede Alanya’nın gözde mahallelerinden biri oldu. ASAT, gelecekte alt yapı sorunu yaşanmaması için mahallenin alt yapısını yeni hatlarla güçlendiriyor.

Alanya ile Gazipaşa’yı birbirine bağlayacak olan Yeni Çevre Yolu güzergahında bulunan Karakocalı’da yolun altından geçecek kanalizasyon hattının inşası sürüyor. Mahallenin kalan kısımlarının alt yapısı için fizibilite çalışmaları tamamlanarak proje aşamasına getirildi. Önümüzdeki aylarda mahallenin diğer noktalarında da kanalizasyon hattı çalışmaları yapılacak.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bitlis, Muş ve Hakkari'de bayram namazı heyecanı! Camilere akın ettiler

Van'da bayram namazında camiler doldu! Günün en güzel karelerini bıraktık

Meteoroloji birçok kente peş peşe sağanak yağış uyarısı yaptı

Van'da günlerdir haber alınamayan çobanı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

Bayramınız mübarek olsun! En güzel, farklı, anlamlı Kurban Bayramı mesajları ve sözleri

Arafat'ta Telbiye duası! Milyonlarca hacı adayı aynı anda söyledi

Bakan Güler Çukurca'da! Mehmetçikle birlikte akşam yemeği yedi