Emniyet Genel Müdürlüğünden Özel Harekat Başkanlığı açıklaması

Emniyet Genel Müdürlüğünden Özel Harekat Başkanlığı açıklaması

Emniyet Genel Müdürlüğü, Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığı yerleşkesinde, görevli tüm personelin nöbet görevi ve eğitim haricinde silahlarında şarjör bulundurmamasının rutin bir uygulama olduğunu, yapılan haberlerin gerçeği yans?


Tarih: 11.04.2019 00:12

Emniyet Genel Müdürlüğü, Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığı yerleşkesinde, görevli tüm personelin nöbet görevi ve eğitim haricinde silahlarında şarjör bulundurmamasının rutin bir uygulama olduğunu, yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğünden (EGM) yapılan açıklamada, Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığında düzenlenen programda personelin şarjörlerinin alınmasının rutin bir uygulama olduğu belirtilerek haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi. Açıklamada, “Bugün Teşkilatımızın 174’uncu Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla 15 Temmuz gecesi hain FETÖ örgütünün saldırısına maruz kalan Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Başkanlığımızın yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirilmiştir. 10 Nisan 2019 tarihinde bazı yazılı ve görsel medya organlarında yayınlanan ‘Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığında düzenlenen bu programa katılan personelimizin silahlarının şarjörlerinin alındığına’ dair haberlerle ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. ’Özel Harekat Başkanlığı yerleşkesi içerisinde, görevli tüm personelin nöbet görevi ve eğitim haricinde silahlarında şarjör bulundurmaması, dolu şarjörlerini de şarjörlüklerinde bulundurması’ hususu eskiden beri süregelen rutin bir uygulama olup, yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.” denildi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı