Köpeğe kızdığı için pencereyi taşlamış

Köpeğe kızdığı için pencereyi taşlamış

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde yaşayan Altındağ ailesinin evini taşlayan saldırganın ifadesi ortaya çıktı. Evi taşlayan saldırgan, 'Evde köpek bakılıyor. Dışarıda gezerken bana saldırdı. Ben de köpeğe kızdığım için iki kere t


Tarih: 30.01.2019 10:57

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde yaşayan Altındağ ailesinin evini taşlayan saldırganın ifadesi ortaya çıktı. Evi taşlayan saldırgan, "Evde köpek bakılıyor. Dışarıda gezerken bana saldırdı. Ben de köpeğe kızdığım için iki kere taşladım" dediği öğrenildi.

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde yaşayan Altındağ ailesinin yaşadığı evin pencerelerini taş atarak kıran zanlı, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Saldırgan M.K. emniyetteki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi. Saldırgan M.K.’nın mahkemede verdiği ifadesinde evde beslenen köpeğe kızdığı için evi taşladığı ortaya çıktı.

M.K. ifadesinde, "Evde köpek bakılıyor. Dışarıda gezerken bana saldırdı. Ben de köpeğe kızdığım için iki kere taşladım. Başka bir husumetim yok. Ancak ben 7 kere taşlamadım sadece iki kere taş attım. Şahıslarla bir problemim yok. Beraatimi istiyorum" dediği öğrenildi.

Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan M.K., 3 haftada bir Yunusemre İlçe Emniyet Müdürlüğünde imza atacak.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler