Muğla’da alevler arasında kalan muhabiri Ermaş personeli kurtardı

Muğla’da alevler arasında kalan muhabiri Ermaş personeli kurtardı

Muğla’daki yangınlara müdahale eden doğal taş sektörünün çalışanları ve iş insanlarından, ERMAŞ Mermerin Jeoloji mühendisi Hakan Ayrancı, alevlerin arasında kalan Habertürk muhabiri Fatma Nur Boylu'yu kurtardı.


Tarih: 08.08.2021 09:25

Yüksel ERCAN (İGFA) - Muğla'daki orman yangını bir anda rüzgarın etkisiyle Köyceğiz Sazak'ta bulunan Ermaş Firması'nın olduğu mermer ocağına doğru yönelince herkes alevlerin içinde kaldı.Yangına müdahale eden iş makinalarını yönlendiren Jeoloji Mühendisi Hakan Ayrancı, son anda Habertürk muhabirlerinden Fatma Nur Boylu’yu da kurtararak bölgeden uzaklaştı.

HABERTÜRK MUHABİRİ YANGININ ORTASINDA KALDI

Kurtarma anının  paylaşan Jeoloji mühendisi Hakan Ayrancı, "Ermaş firmamızın Köyceğiz Sazak’ta mermer ocağı var. 732 rakımlı Sazak bölgesinde Orman yangını bir anda rüzgarın etkisiyle işletmenin  bulunduğu yöne gelince herkes alevlerin içinde kaldı.Yangına müdahale eden iş makinalarını yönlendirdik. O arada yangının tam orta yerinde kalan  Habertürk muhabirleri Fatma Nur Boylu ile diğer vatandaşlarımızı  kurtararak bölgeden uzaklaştık. Allah ülkemizi bu tür felaketlerden korusun” şeklinde açıklama yaptı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler