Tekirdağ polisi uyuşturucuya geçit vermiyor

Tekirdağ polisi uyuşturucuya geçit vermiyor

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda bir kahvehanede jeneratöre saklanmış çorap içinde uyuşturucu ele geçirildi.


Tarih: 01.02.2019 21:35

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda bir kahvehanede jeneratöre saklanmış çorap içinde uyuşturucu ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, polis ekiplerince Çorlu ilçesi Hıdırağa Mahallesi’nde bulunan bir kahvehaneye düzenlenen operasyonda jeneratör alt kısmında çorap içerisinde saklamış 10 fişek (12.50 gram) skunk maddesi, 32 adet uyuşturucu nitelikli hap ve F.N. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada ise uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 135 TL ele geçirildi. F.N. isimli şüpheli ise gözaltına alındı.

Çerkezköy ilçesi Bağlık Mahallesi’nde polis ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Polis ekiplerince belirtilen adreste yapılan aramada, 30 fişek (26 gram) eroin maddesi, 1 adet otomatik av tüfeği ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin 575 TL para ele geçirildi. Konu ile ilgili şüpheliyi yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan Çorlu Hıdırağa Mahallesinde ise durumu şüpheli R.D. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 1 fişek (0.77 gram) eroin maddesi ele geçirildi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Meteoroloji'den kritik uyarılar! Sağanak var: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Borç yükü ve kota yalanıyla işçi kıyımı yapan Van Büyükşehir, yüzlerce işçi alacak

Mide bulandıran olayda çarpıcı gelişme! 15 kişinin tecavüz ettiği kızdan haber var

Sağanak yağış devam ediyor! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Çığ gibi büyüyor! Edremit Belediyesi de işçi kıyımı yanlışını yaptı

Bunca insanın hakkını nasıl ödeyeceksiniz? Van'da işten çıkarılan işçiler yürüyüş düzenledi

Acı haber geldi! Çatak'ta yıldırım düştü: Güvenlik korucumuz Çetin Şeylan şehit oldu