Türk vatandaşlarının Libya’da gözaltında olduğu ortaya çıktı

Türk vatandaşlarının Libya’da gözaltında olduğu ortaya çıktı

Libya’da iki haftadır haber alınamayan Türk vatandaşları Volkan Altınok ve Mehmet Demir’in gözaltına alındığı ortaya çıktı.Edinilen bilgilere göre, Libya’da iki haftadır kendilerinden haber alınamayan Türk vatandaşları Mehmet De


Tarih: 01.05.2019 12:44

Libya’da iki haftadır haber alınamayan Türk vatandaşları Volkan Altınok ve Mehmet Demir’in gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Libya’da iki haftadır kendilerinden haber alınamayan Türk vatandaşları Mehmet Demir ve Volkan Altınok’un bir lokantada çalıştıkları ve Halife Hafter liderliğindeki Libya Ulusal Ordusunca (LUO) gözaltına alındığı ortaya çıktı. Trablus’un güneyindeki Kasr Bin Gashir’de bir restoranda çalışan Türk vatandaşlarının Hafter’e bağlı güçlerce 12 Nisan’da tutuklanarak Bingazi yakınındaki Gırnada Cezaevine götürüldüğü öğrenildi.

İki Türk hakkında Hafter yanlısı afrigatenews.net haber sitesinde ’ajan olduklarına’ dair çıkan ithamlara ilişkin Türk yetkililer, ’iddiaların çok saçma, sosyal medya hazeyanları’ olduğunu belirttiler.

Mehmet Demir ve Volkan Altınok’un Libya’daki iç savaşın zorlu şartlarına rağmen bir restoranda çalıştıkları, ancak birkaç haftadır haber alınamadığı yakınlarının ifadelerine yansımıştı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı