Balonfest ADÜ’lü öğrencileri coşturdu

Balonfest ADÜ’lü öğrencileri coşturdu

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde (ADÜ), 24. Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında düzenlenen Color Fest’in ardından bugünde Balonfest üniversiteli gençleri coşturdu.ADÜ 24. Kültür ve Sanat Şenliklerinin üçüncü gününde Trall


Tarih: 03.05.2019 16:54

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde (ADÜ), 24. Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında düzenlenen Color Fest’in ardından bugünde Balonfest üniversiteli gençleri coşturdu.

ADÜ 24. Kültür ve Sanat Şenliklerinin üçüncü gününde Tralleis Meydanı’nda Balonfest heyecanı yaşandı. Etkinliği katılan binlerce öğrenci, ücretsiz dağıtılan nişasta ve gıda boyasından üretilmiş çeşitli renklerdeki toz boyalar ile içi su dolu balonları birbirine atarak doyasıya eğlendi. Yaklaşık 2 saat boyunca devam eden etkinlik boyunca birbirlerini boyayan ve ıslatan gençler, alana kurulan dev platformda çalınan müziklere eşlik ederek dans etti.

Eğlence dolu dakikalarla bir yıllık eğitim dönemindeki sınav stresini atma fırsatı bulan öğrenciler, Aydın’da ilk kez düzenlenen etkinlikte renkli görüntüler oluşturdu.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Hafta sonu plan yapanlara uyarı geldi: Hem yağmur hem de sıcak var

Muş'ta faciaya ramak kala! Otomobil alev aldı, 4 kişi son anda yanmaktan kurtuldu

Açıklama yapıldı! Van'ın 7 ilçesinde 8 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak

Van'ın eski Valileri Münir Karaloğlu ile Mehmet Emin Bilmez, toplantıda yan yana görüntülendi

Trump ülkesini yerden yere vurdu: Adil bir yargılama olmadı, savaşacağım

Tıkla gururlan! Bu manevra başka SİHA'larda yok

Arazi kavgasında 9 kişi ölmüştü! 6 firari sanık tutuklandı