Doğa Koruma ekipleri karlı bölgelerde tavşanlar için seferber oldu

Doğa Koruma ekipleri karlı bölgelerde tavşanlar için seferber oldu

Aydın’da kış mevsimin kendini göstermesi ile birlikte av koruma ve kontrol faaliyetleri de aralıksız devam ediyor. Ekipler karlı zirvelerde tavşanlar için seferber oldu.Aydın Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından Köş


Tarih: 26.12.2018 09:31

Aydın’da kış mevsimin kendini göstermesi ile birlikte av koruma ve kontrol faaliyetleri de aralıksız devam ediyor. Ekipler karlı zirvelerde tavşanlar için seferber oldu.

Aydın Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından Köşk ilçesi Kıran, Gökgiriş, Çatma, Haceddede mevkiinde denetim faaliyetlerinde bulunuldu. Yüksek kesimlerde karla kaplı alanlarda özellikle kaçak tavşan avı yapan şahıslar üzerinde denetim gerçekleştirilirken, kaçak av yapan şahıslar hakkında yasal işlem yapıldı.

Aydın Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü yetkilileri, av ve yaban hayatının devamı için, avlanma izni olmayan, avlanma etiği ve kurallarına uymayan, zamansız ve aşırı miktarda avlanan, projektör ve benzeri aletler kullanarak gece avı yapanlar hakkında yasal işlem yapıldığı ve denetimlerin her türlü hava koşullarında devam edeceği bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bitlis, Muş ve Hakkari'de bayram namazı heyecanı! Camilere akın ettiler

Van'da bayram namazında camiler doldu! Günün en güzel karelerini bıraktık

Meteoroloji birçok kente peş peşe sağanak yağış uyarısı yaptı

Van'da günlerdir haber alınamayan çobanı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

Bayramınız mübarek olsun! En güzel, farklı, anlamlı Kurban Bayramı mesajları ve sözleri

Arafat'ta Telbiye duası! Milyonlarca hacı adayı aynı anda söyledi

Bakan Güler Çukurca'da! Mehmetçikle birlikte akşam yemeği yedi