Güvercin sevgisi emektar esnafın sonu oldu

Güvercin sevgisi emektar esnafın sonu oldu

AYDIN (İHA) – Aydın’ın Efeler ilçesinde, emekli olduktan sonra çatıda güvercin beslemeye başlayan esnaf, elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti.Olay, bugün saat 15.00 sıralarında Efeler ilçesi Girne Mahallesi 2120 Sokak numara 6 ad


Tarih: 12.03.2019 15:57

AYDIN (İHA) – Aydın’ın Efeler ilçesinde, emekli olduktan sonra çatıda güvercin beslemeye başlayan esnaf, elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Olay, bugün saat 15.00 sıralarında Efeler ilçesi Girne Mahallesi 2120 Sokak numara 6 adresinde bulunan iki katlı evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; yıllarca ayakkabı tamirciliği yaptıktan sonra emekli olan 71 yaşındaki Bekir Moran, ailesiyle birlikte yaşadığı evin çatısında güvercin beslemeye başladı. Öğleden sonra kuşlarına bakmak için çatıya çıkan Moran, kafesin yanında bulunan üçlü prizi tamir etmek isterken elektrik akımına kapıldı.

Bekir Moran’ı yerde hareketsiz şekilde yatar vaziyette bulunan ailesi ve komşuları, 112 Acil Sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Moran’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Moran’ın cenazesi, polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından otopsi için Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı