Hırsızların talan edip, madde bağımlıların yerleştiği o binaya önlem

Hırsızların talan edip, madde bağımlıların yerleştiği o binaya önlem

Aydın’ın Efeler ilçesinde sahibi ölünce madde bağımlıları ve hurdacıların talan ettiği evde belediye ekipleri önlem aldı. Mahalle sakinleri, evin giriş ve çıkışlarının kapatılıp madde bağımlılarının ve bi mekan takımının b


Tarih: 25.02.2019 10:01

Aydın’ın Efeler ilçesinde sahibi ölünce madde bağımlıları ve hurdacıların talan ettiği evde belediye ekipleri önlem aldı. Mahalle sakinleri, evin giriş ve çıkışlarının kapatılıp madde bağımlılarının ve bi mekan takımının barınağı haline gelmesinden kurtaran belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

Aydın Efeler Mahallesi’nde sahibi öldükten sonra iki yıldır madde bağımlılarınca kullanılan ve herşeyi talan edilince mahlle sakinlerini diken üstünde bırakan metruk binada ekipler önlem aldı. Evin daha önceki durumunda rahatsız olan çevre sakinleri bir nebze olsun rahatladıklarını belirttiler. Hırsızlar tarafından iş makinaları ile sökülen demir kapıların yerine şimdi demir parmaklıklar çakıldı. Çevre sakinleri hırsızların yeni monte edilen demir parmaklıkların da çalınmaması için bölgedeki tedbirlerin arttırılmasını istediler.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Trafik cezası yazma yetkileri vardı! Yaşa takıldılar

Hasarlı 4 katlı bina iş makinesi darbesiyle yıkıldı

Genelevde büyük olay çıktı! Müşteri hastanede, patron hapishanede

Hakkari'de kamyonetin kasasında bulunan tavus kuşları, Van'ın kalıcı misafirleri oldu

Kaldırıma park eden araçların lastiklerini patlatıp kaçtı

Ayağına taş değmesin! 4 çocuk annesi Bingöllü Erdem, 8 yıldır el tetikte vatan nöbetinde

Virajı alamayan yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var