İstanbul Ticaret Borsası’ndan Aydın Ticaret Borsası’na ziyaret

İstanbul Ticaret Borsası’ndan Aydın Ticaret Borsası’na ziyaret

AYDIN (İHA) – İstanbul Ticaret Borsası yönetimi, Aydın Ticaret Borsası ile 7. Uluslararası Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret etti.Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel ile Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Ço


Tarih: 25.01.2019 11:04

AYDIN (İHA) – İstanbul Ticaret Borsası yönetimi, Aydın Ticaret Borsası ile 7. Uluslararası Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret etti.

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel ile Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ev sahipliğinde, İstanbul Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bülent Kasap ile Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kopuz ve beraberindeki heyet, bu yıl 7.’si gerçekleşen Uluslararası Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık fuarını ziyaret ederek, fuar hakkında bilgi aktarımı sağlandı.

Fuar ziyareti sonrasında Aydın Ticaret Borsası’nı ziyarette bulunan heyet Aydın Ticaret Borsası Laboratuvarını gezerek, birimler hakkında bilgi aldılar. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, İstanbul Ticaret Borsası heyetine, 7. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarımıza ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumlar arasında işbirliğinin önemini vurguladı.

İstanbul Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kopuz, “Aydın Ticaret Borsası zaten bizim kardeş borsamız. Çeşitli vesilelerle sık sık bir araya gelip fikir alışverişi yapıyoruz. Bugün de hem fuarda hem de Borsalarında bizi çok güzel ağırladılar. En kısa sürede kendilerinden iade-i ziyaret bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü! Stüdyo kahkahalara boğuldu

Ataması yapılacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı belli oldu

Bahçesaray'da kar yağışı etkili oldu! Vatandaşlar çatılarını kardan temizledi

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Terör örgütü PKK/DEM'li Van dahil birçok belediyeye kayyum geliyor

Terör örgütü propagandası yapan Abdullah Zeydan, belediyeyi terör merkezine dönüştürüyor

Tek tek yakalanıyorlar! 1 Mayıs'ta polisimize saldıranlar tutuklanıyor