Mustafa Savaş: "Motor sporları için çok amaçlı pist ve tesis yapacağız"

Mustafa Savaş: "Motor sporları için çok amaçlı pist ve tesis yapacağız"

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, 31 Mart akşamı Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra Aydın’da motor sporları için çok amaçlı özel bir pist ve tesis yapacağını, Aydın’daki sosyal ya?


Tarih: 28.03.2019 11:04

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, 31 Mart akşamı Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra Aydın’da motor sporları için çok amaçlı özel bir pist ve tesis yapacağını, Aydın’daki sosyal yaşamı renklendirmek için alternatif projeleri hayata geçireceklerini dile getirdi.

Aydın Büyükşehir sınırları içerisinde modifiye araç tutkunlarını da kapsayacak şekilde pist, fuar, etkinlik ve toplanma alanı gibi çok yönlü bir projeyi hayata geçireceklerinin altını çizen Mustafa Savaş,

"Bu alan bütün motor sporları tutkunlarına yönelik olacak. Araçları ile gelmek isteyen herkesin kullanabileceği, aileleriyle birlikte piknik yapmalarına da olanak sağlayacak tarzda inşa edilecek. Aydın merkezde ve ilçelerimizde on binlerce araç tutkunu olduğunu biliyoruz. Bu ihtiyacı göz ardı edemeyiz. Aydın’daki sosyal yaşama renk katmakta kararlıyız, alternatif etkinlikleri bol bir şehirde yaşamanın eşsiz mutluluğunu herkese yaşatacağız. Kimsenin endişesi olmasın" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı