PTT personelinden örnek davranış

PTT personelinden örnek davranış

Bilecik PTT Başmüdürlüğü çalışanları tarafından, toplum farkındalığını arttırabilmek için atık toplama etkinliği yapıldı.Bilecik PTT Başmüdürlüğü çalışanları etkinliği Bilecik’in Gölpazarı ilçesine bağlı Kurşunlu K


Tarih: 02.05.2019 16:13

Bilecik PTT Başmüdürlüğü çalışanları tarafından, toplum farkındalığını arttırabilmek için atık toplama etkinliği yapıldı.

Bilecik PTT Başmüdürlüğü çalışanları etkinliği Bilecik’in Gölpazarı ilçesine bağlı Kurşunlu Köyü’ndeki mesire alanında gerçekleştirerek, arazideki atıkları topladı. Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, yapılan bu etkinliğin farkındalık oluşturmak adına yapıldığını ifade etti. Bozkurt, “Geçen yıl topladıkları 483 kilogram kağıt, 95 kilogram plastik, 40 kilogram cam atığı yetkilendirilmiş geri dönüşüm firmalarına teslim ettik. Duyarlı vatandaşlarımız ve personelimiz tarafından iş yerlerimizde toplanan 21 kilogram kullanım ömrü tamamlanmış pilleri de havaya ve toprağa verdiği zararların minimize edilmesi için Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneğine posta yoluyla göndermiştik. Bu tür etkinliklerimiz sürecek” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı