Web sitelerinin yaptığı en çok hatalar

Web sitelerinin yaptığı en çok hatalar

Sitenizi anahtar kelimelerde nasıl üst sırala yükseltebileceğinizi anlattık. İşte sıralamaya girmek için önemli püf noktaları...


Tarih: 02.05.2021 01:24

Seo ve web yazılımları hakkında önemli bilgiler aktaran Mahmut Köseoğlu, “ Bildiğiniz gibi ülkemizde ve dünyamızda pandemi süreci var. Haliyle herkesin elinde telefon ve bilgisayarlar bulunmaktadır. Bizlerde yazılım, sunucu ve medya kuruluşları için sürekli yeni projeler üretiyoruz. Bazı projeler, elimizde kalıyor… Bazı projeler ise; sürekli trend haline geliyor… Van ilinde en iyi yazılım ve alt yapı sistemi de kursanız kurun. Halkımız en ucuzunu, en basitini ve en sadesini ister. Bu konuda birkaç kelime söylemek isterim. İyi bir gelecek istiyorsanız, o halde iyi bir yatırım yapmanız gerekir. Yatırımı yazılım firmalarına ya da sistemi kurucularına vermenize gerek yoktur. Yatırımınızı personellerinize yaparak başarıyı elde edebilirsiniz.



Yazılım ve seo firmasında 10 yıl boyunca emek harcadım. Her zaman yenilikler üreterek, Van halkı ve ülke halkına hizmet ediyorum. Ülkemizde ve dünyamızda en iyi yazılımı da kurarsanız kurun. Eğer içerik yoksa o zaman sizlerde yoksunuz anlamına gelir.


 
Haber portalları ve haber ajanslarının en büyük hatalarından biri ise, kopya içeriklere yer vermeleridir. Kopya içerikler sizleri bir üst sıraya taşımaz. Bilakis sizleri daha çok sıralamadan düşürür. Bu nedenle sizlerde sürekli özgün ve anlamlı içerikler üretirseniz. Rakiplerinizi rahat bir şekilde geçersiniz. Bunu asla unutmamak gerekir. Geleceğini planlamayanlar, geçmişini özleyenlerdir. Sizlerde geçmişinize bağlı kalarak sürekli yenilenme yerine gerileme sarf ederseniz, kaybedersiniz.



SEO hizmeti sadece özgün haberler atmakla bitmez. Bunun yanı sıra; Alexa değerlerinizi, google görünürlük, okuma ve anlık haber sitesinde kalma sürenizi iyi düşün. Eğer ki düşünmezseniz. O zaman bu haberi okumanıza gerek yoktur. Hemen sayfayı kaparak ya da başka habere geçerek vaktinizi orda harcıya bilirsiniz.



Baştan başlıyoruz. Haber sitenizi ( Van Haber) sırmasına girmesini istiyorsunuz ama bir türlü başaramıyorsunuz.



Bunun birkaç nedeni vardır.



1.    Nedeni doğru etiket girilmediği
2.    Sitenizde seo alt yapısı olmadığı
3.    Haber alanında etiketler fazla girildiği
4.    Sıralamalarda sürekli aynı etiketler sıralandığı
5.    Ve birçok neden…



Sizlerde bunların cevaplarını ve Seo nasıl yapılır? Seo hizmeti ücretsiz mi? Van seo doktoru neler dedi? Van’da ilk sıralara nasıl çıkabiliriz? İstiyorsanız. O zaman alt bölümde bulunan yorum kısmına yorum yazabilirsiniz.



Yorum yazıldığında sizlere bu eğitimi ücretsiz bir şekilde google arama motoru ve doğru güncel bilgilerin nasıl girildiğini sıralayacağım.



Bunu asla unutmayın! Googleyi kuran iş insanları sizlerden daha iyi bilgili ve daha çok bilgi birikimlidir. O yüzden, yazdığınız her kelime sizler için değerlidir. Kalın sağlıcakla…”dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu