Enver Aysever ile ’yazı akademisi’nin ilk dönemi başladı

Enver Aysever ile ’yazı akademisi’nin ilk dönemi başladı

Yunus Nadi Roman Ödülü Sahibi Yazar Enver Aysever İle 'yazı Akademisi'nin İlk Dönemi Başladı. Aysever, Çok Yönlü Okuma Alışkanlığı Kazanmak Ve Hayal Gücünü Kullanarak Yazma Becerilerini Geliştirmek İsteyen Edebiyat Tutkunlarını Mu


Tarih: 19.10.2019 14:21

Yunus Nadi Roman Ödülü sahibi Yazar Enver Aysever ile ’yazı akademisi’nin ilk dönemi başladı. Aysever, çok yönlü okuma alışkanlığı kazanmak ve hayal gücünü kullanarak yazma becerilerini geliştirmek isteyen edebiyat tutkunlarını Mudanya’da buluşturdu.

Mudanya Belediyesi hayat boyu eğitimin önünü açmak için projelendirdiği ’Mudanya Akademi’nin ilk etkinliğini hayata geçirdi. Yunus Nadi Roman Ödülü sahibi Yazar, Gazeteci ve Tiyatrocu Enver Aysever’in ’yazı akademisi’ edebiyat tutkunlarını Mudanya’da buluşturdu. Çok yönlü okuma alışkanlığı kazanmak ve hayal gücünü kullanarak yazma becerilerini geliştirmek isteyenler, oluşturulan atölye gruplarındaki yerini aldı. 4 hafta sürecek çalışmanın ilk dönemi başladı. Aysever atölye çalışmasına katılan edebiyat tutkunlarına gözlem, bakış açısı, anlatım biçimleri, kurguyu oluşturan unsurlar ve kurgu çeşitleri hakkında bilgiler vererek yazı denemelerini değerlendirecek. Katılımın ücretsiz olduğu atölyeye kayıtlar ise devam ediyor. Atölyede yer almak isteyenlerin isim, soyisim, yaş ve iletişim bilgileri ile birlikte neden katılmak istediklerini belirten bir metni, mudanyabasin2@mudanya.bel.tr adresine göndererek ön kayıt yaptırması gerekiyor.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Trafik cezası yazma yetkileri vardı! Yaşa takıldılar

Hasarlı 4 katlı bina iş makinesi darbesiyle yıkıldı

Genelevde büyük olay çıktı! Müşteri hastanede, patron hapishanede

Hakkari'de kamyonetin kasasında bulunan tavus kuşları, Van'ın kalıcı misafirleri oldu

Kaldırıma park eden araçların lastiklerini patlatıp kaçtı

Ayağına taş değmesin! 4 çocuk annesi Bingöllü Erdem, 8 yıldır el tetikte vatan nöbetinde

Virajı alamayan yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var