Canice anların görüntüleri ortaya çıktı! Rus turistin katil zanlısı yakalandı

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde canice katledilen Rus turistin görüntüleri ortaya çıktı. Cani katil ise olayın hemen ardından gözaltına alındı.


Tarih: 13.06.2023 14:04

Geçtiğimiz pazar günü saat 08.30 sıralarında Taksim Hüseyinağa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Rus uyruklu Vyacheslav Vasilievich Nechiporchuk ile kimliği bilinmeyen 3 kişi arasında tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Rus turist bıçaklanarak yaralanmıştı. Yaralı Rus turist hastaneye kaldırılmış ancak tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Olayın ardından İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.



Olaya karışan 3 kişiden 2’si yakalandı, biri tutuklandı


Olayın meydana geldiği yerde ve çevrede bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, Vyacheslav Vasilievich Nechiporchuk’un öldürülmesi olayının şüphelisi olduğu belirlenen 3 kişinin kimliklerini tespit etti. İlk olarak iki şüpheli, Umut A. ve Ş.Y. yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen iki şüpheliden Umut A., tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Ş.Y. de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



Olay ağız münakaşası ile başladı


Emniyetten alınan bilgiye göre, şüphelilerin sokak içerisinde 3 kişi oturdukları sırada, Rus turistin yaya olarak yanlarından geçerken Cihan K. ile ağız münakaşası yaşayarak tartıştıkları, Umut A.’nın da turisti darp ettiği, daha sonra Cihan K.’nin turisti bıçak ile yaraladığı öğrenildi.



Rus turisti bıçaklayan zanlı da yakalandı


Polis ekipleri Rus turisti bıçaklayarak ölümüne sebep olan diğer şüpheli Cihan K.’yi de kısa sürede yakaladı. Şüpheli, sorgulanmak üzere, Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.



Adliyeye sevk edildi


Rus turisti bıçaklayarak ölümüne sebep olan şüpheli Cihan K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.



Olay anı güvenlik kamerasına yansımıştı


Güvenlik Kamerasında yansıyan görüntüde, Rus turistin önce şüphelilere karşı tuhaf hareketler sergilediği, şüpheliler uzaklaşmak istese de Rus turistin ısrarla onlarına yanına gittiği, daha sonra beyaz tişörtlü şahsın elindeki bıçakla turisti yaraladığı görüldü.


Anahtar Kelimeler: rus turist beyoğlu
Abone Ol 

Editör

Yusuf Hamdi Akyüz


Van dahil 13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı suç örgütü çökertildi

Meteoroloji'den kritik uyarılar! Sağanak var: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Borç yükü ve kota yalanıyla işçi kıyımı yapan Van Büyükşehir, yüzlerce işçi alacak

Mide bulandıran olayda çarpıcı gelişme! 15 kişinin tecavüz ettiği kızdan haber var

Sağanak yağış devam ediyor! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Çığ gibi büyüyor! Edremit Belediyesi de işçi kıyımı yanlışını yaptı

Bunca insanın hakkını nasıl ödeyeceksiniz? Van'da işten çıkarılan işçiler yürüyüş düzenledi