Çankırı Belediyesi atık su kolektör hatlarını temizliyor

Çankırı Belediyesi atık su kolektör hatlarını temizliyor

Çankırı Belediyesi, atık su kolektör hatlarının temizliğine başladı. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, bahar aylarında muhtemel kanalizasyon baskınlarının önüne geçmeyi ve atık su kolektör hatlarının sağlıklı çalışmasını ama?


Tarih: 26.02.2019 15:54

Çankırı Belediyesi, atık su kolektör hatlarının temizliğine başladı. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, bahar aylarında muhtemel kanalizasyon baskınlarının önüne geçmeyi ve atık su kolektör hatlarının sağlıklı çalışmasını amaçlıyor.

Çankırı Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, şehir merkezindeki atık su kolektör hatlarını temizliyor. Kış mevsimi öncesinde hatlarda bir tıkanıklık yaşanmaması için gerçekleştirilen çalışmalar, şimdi de bahar aylarına hazırlık olarak yapılıyor. Çalışmanın birinci etabını ise Kastamonu, Adnan Menderes, Tevfik Fikret ve Şehit Uğur Hiçyılmaz Caddeleri ile Çevik Sokak’ta bulunan atık su kolektör hatları oluşturuyor. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, yaklaşık 3000 metrelik güzergâhta yürütülen temizlik çalışmalarında kombine kanal açma aracının kullanıldığını belirterek temizlik çalışmalarının ilk bölümünün iki hafta içerisinde tamamlayacaklarını kaydetti. Boz, atık su kolektör hatlarında yapılan temizliğin diğer alanlarda da gerçekleştirileceğini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı