Van’da kar yağışı ve sis!

Van’da kar yağışı ve sis!

- Van’da, sabahın erken saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı ve sis, yüksek kesimlerde trafiği olumsuz yönde etkiledi.


Tarih: 18.03.2021 12:53

Van’da, sabahın erken saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı ve sis, yüksek kesimlerde trafiği olumsuz yönde etkiledi.
Sabah saatlerinde başlayan ve belli aralıklara devam eden kar yağışı, yüksek kesimlerde sisle birlikte etkisini gösterdi. Van-Hakkari karayolu üzerinde bulunan 2225 rakımlı Kurubaş Geçidi ile aynı güzergahtaki 2730 rakımlı Güzeldere Geçidi’nde kar yağışı ve sis sürücülere zor anlar yaşattı. Sürücüler araçlarının sis lambalarını yakarak seyrediyor.

“Bahçesaray yolu ulaşıma kapalı”
Sabah saatlerinde başlayan ve belli aralıklara devam eden kar yağışı Van-Bahçesaray karayolunun kapanmasına neden olurken, kar yağışı Van’ın Çaldıran ilçesi ile Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi güzergahında bulunan Tendürek Dağı’nda araçlar kontrollü şekilde seyrediyor. Karayolları 11 Van Bölge Müdürlüğü ekipleri Van’ı çevre illere bağlayan yollarda tedbir alarak kar temizleme çalışmalarını yürütüyor.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı