Çin

Çin'de feci kaza! Böylesi görülmedi: Tam 200 araç birbirine girdi

Çin'in Zhengzhou kentinde 200 aracın karıştı feci bir kaza meydana geldi. Görüş mesafesinin oldukça fazla düştüğü bölge çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi gönderildi.


Tarih: 29.12.2022 15:44

Çin'in Zhengzhou kentindeki bir köprüde 200'den fazla araç yoğun sis nedeniyle birbirine girdi. Sosyal medyada yayınlanan fotoğraf ve videolarda, Zhengxin Huanghe Köprüsü'nde üst üste yığılmış otomobiller ve kamyonlar görüldü.

 

ÇOK SAYIDA KAZA YAŞANDI

 

Sarı Nehir bölgesindeki büyük bir geçiş noktası olan köprünün üzerinden her iki yönde seyahat eden arabaların çok sayıda kazaya karıştığını aktarıldı. Meteoroloji servisi ise bölgede görüş mesafesinin zaman zaman 200 metreye düştüğünü açıkladı.

 

POLİS SÜRÜCÜLERİ UYARDI

 

Çin trafik polisi de hava durumu hakkında bir açıklama yaparak sürücüleri uyardı. Açıklamada, "Kışın sıcaklık düşük ve genellikle yoğun sis var" dedi. Sürücülere yavaşlamalarını, ışıklarını kullanmalarını ve tehlikeli alanları olabildiğince çabuk terk etmelerini hatırlattı.

 

TRAFİK YENİDEN BAŞLATILDI

 

Polis, kurtarma operasyonları sırasında köprüyü kapattı ve trafik o öğleden sonra yeniden başladı. Diğer taraftan yaralıların çoğu araçlarında mahsur kalırken, acil yardım ve itfaiye ekipleri, olay yerine gönderildi.


Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı