Aşıklılı çocuklar leblebi ile tanıştı

Aşıklılı çocuklar leblebi ile tanıştı

Aşıklı Köyü İlkokulu Öğretmenleri Tarafından Başlatılan “ben Onu Hiç Yemedim” Projesine Çorum Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşleri Müdürlüğü Duyarsız Kalmadı


Tarih: 30.10.2019 19:11

Ordu’nun Çaybaşı’na bağlı Aşıklı Köyü’nde öğrenimlerine devam eden öğrenciler ilk defa leblebinin tadına baktı.

Aşıklı Köyü İlkokulu öğretmenleri tarafından başlatılan “Ben Onu Hiç Yemedim” projesine Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü duyarsız kalmadı. Öğretmenler tarafından gönderilen maile karşılık Çorum Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü öğrencilere meşhur Çorum Leblebisi göndererek öğrencilerin leblebi ile tanışmasını sağladı.

Aşıklı İlkokulu’nda öğrenim gören öğrenciler daha önce hiç yemedikleri leblebinin tadına Çorum Belediyesi sayesinde bakarken Aşıklı İlkokulu öğretmenleri öğrencilere bu duyguyu yaşatan Çorum Belediye Bakanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Sosyal medya üzerinden de mesaj yayınlayan öğretmenler “Bizlere çeşit çeşit leblebi yollayarak "Ben Onu Hiç Yemedim" projemize destek olan Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a çok teşekkür ederiz. Önce Çorum’un güzelliklerini konuştuk. Sonra da leblebilerimizi afiyetle yedik” ifadelerini kullandılar.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler