Çocuk korosundan huzurevi sakinlerine mini konser

Çocuk korosundan huzurevi sakinlerine mini konser

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Çocuk Korosu, Denizli Huzurevi sakinlerine mini bir konser vererek unutamayacakları bir gün yaşattı.Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu üyeleri, Denizli Huzurevi’ni ziyaret ed


Tarih: 31.01.2019 16:22

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Çocuk Korosu, Denizli Huzurevi sakinlerine mini bir konser vererek unutamayacakları bir gün yaşattı.

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu üyeleri, Denizli Huzurevi’ni ziyaret ederek burada kalan yaşlılarla bir araya geldi. Çocuk Korosu Koro Şefi Ahmet Algün eşliğinde gerçekleşen ziyarette çocuklar yaşlıların ellerini öpüp hal hatır sordu. Yaklaşık 60 koro üyesinin katıldığı ziyarette mini bir konser veren çocuklar huzurevi sakinlerine unutamayacakları bir gün yaşattı. Bazı huzurevi sakinlerinin oynayarak ve şarkılara eşlik ederek katıldığı etkinlik takdirle karşılandı. Koro Şefi Algün, Büyükşehir Çocuk Korosu olarak yaşlılarla güzel bir gün geçirtmek istediklerini belirterek, “Özellikle geçmişimizden izler taşıyan türküleri çalıp söyledik. Büyüklerimizin çok hoşuna gitti. Ayrıca çocuklarımız da Denizli Huzurevi’ni ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadı” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bitlis, Muş ve Hakkari'de bayram namazı heyecanı! Camilere akın ettiler

Van'da bayram namazında camiler doldu! Günün en güzel karelerini bıraktık

Meteoroloji birçok kente peş peşe sağanak yağış uyarısı yaptı

Van'da günlerdir haber alınamayan çobanı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

Bayramınız mübarek olsun! En güzel, farklı, anlamlı Kurban Bayramı mesajları ve sözleri

Arafat'ta Telbiye duası! Milyonlarca hacı adayı aynı anda söyledi

Bakan Güler Çukurca'da! Mehmetçikle birlikte akşam yemeği yedi